Reference zunanja senčila

ZUNANJA SENČILA

“Zaščitite in polepšajte si Vaš objekt”

Zunanja senčila, so tehnično in dizajnersko odličen dodatek k vaši zunanji podobi hiše. Zunanja senčila bodo vaše prostore ščitila pred neprijetnimi vremenskimi vplivi (pozimi mraz, poleti vročina), sodobno oblikovani sistemi, pa bodo vašemu ambientu dodali tudi velik poudarek na estetiki. Zunanja senčila so postala nepogrešljivi del arhitekture, tako privatnih kot tudi javnih in poslovnih objektov.
Naša zunanja senčila, so izdelana iz najkvalitetnejših materialov in po zadnjih zahtevah sodobnega oblikovanja.

Nadstrešek KU

Nadstrešek VI

Terasa OS

Terasa K

Terasa MO

Projekt: Nadstrešek KU

Dela: izdelava in montaža senčila za nadstrešek
Sistemi 1: Ročni navojni ekonomi
Tkanina: Screen 5% propustnost

Stranka si je za bolj kakovostno preživljanje časa na terasi zaželela senčenje nadstreška pod steklom, saj je poleti vročina, ki jo ustvari sonce preveč moteča. Enostavni Ekonomi navojni sistem, omogoča odlično razmerje med ceno in uporabnostjo. Screen tkanina s 5% propustnostjo zadrži večinski del vročine, prepusti pa lepo zasenčeno svetlobo. Sistem se odlikuje z enostavnim upravljanjem in vzdrževanjem.
Tako lahko sedaj stranka uživa v posedanju na terasi tudi v naj večji poletni vročini.

Projekt: Nadstrešek VI

Dela: izdelava in montaža senčila za nadstrešek
Sistemi 1: Fiksni screen paneli
Tkanina: Screen 10% propustnost

Stranka si je za bolj kakovostno preživljanje časa na terasi zaželela senčenje nadstreška pod steklom, saj je poleti vročina, ki jo ustvari sonce preveč moteča. Ker so bile zahteve stranke, da se obstoječa cinkana konstrukcija ne zakriva, smo izvedli fiksno senčenje med vzdolžnimi kovinskimi nosilci. Sistem z vpenjanjem omogoča tudi enostavno demontažo. Da v dnevni sobi, ki ima izhod na teraso nismo izgubili dnevne svetlobe, smo izbrali screen z 10% propustnostjo in v svetlejši sivo/beli barvi. Enostavni fiksni sistem, omogoča odlično razmerje med ceno in uporabnostjo. Tako se lahko sedaj stranka druži s prijatelji na terasi brez odvečne vročine in tudi v dnevni sobi ima dovolj svetlobe.

Projekt: Terasa OS

Dela: izdelava in montaža Kasetne tende
Sistemi 1: Kasetna tenda
Tkanina: Akrilna design
Upravljanje: Elektro motor s 3D senzorjem

Lepa velika nadstrešnica pred dnevno sobo, je sedaj še bolj zaživela. Kasetna tenda nameščena na pročelje železne konstrukcije, se lepo zlije z dizajnom. Razpon 7m, da tendi poseben čar velikosti in moči. Z večjim naklonom rok, smo dosegli senčenje, tudi ko je sonce nižje. S tendo nismo omejili pogleda in prehoda iz terase, zato je sedaj že tako veličastna terasa še večja, ker se nadaljuje na zelenico. Elektro upravljanje z daljincem je zelo elegantno in enostavno, da pa je tenda zaščitena tudi pred močnejšim vetrom pa poskrbi 3D senzor v zaključni letvi.
Tako je postala že tako velika terasa še večja in uporabnejša.

Projekt: Terasa K

Dela: senčenje nadstrešnice terasa
Sistemi 1: rolo horizontalni sistem upravljanje ročno + vzmet
Tkanina: screen 5% propustnost

Posedanje na zastekljeni terasi, je še posebaj prijetno, ko jo elegantno zasenčimo s screen sistemi. Screen sistemi nam prepustijo prijetno svetlobo v obliki hladne sence. Screen tkanine, ki so tehnično dovršene, nas odlično zaščitijo pred odvečno toploti, ki jo proizvaja sonce. Enostavni ročni sistemi, so cenovno bolj dostopni, kot večji krmiljeni z elektromotorji.

Projekt: Terasa MO

Dela: izdelava in montaža Screen senčila
Sistemi 1: Screen rolo navojni
Tkanina: Screen 3% propustnost
Upravljanje: ročno

S Screen roloji, smo veliko teraso z jekleno konstrukcijo nadstrešnice naredili še bolj uporabno. Močni sistemi, omogočajo zaščito tako pred soncem kot tudi pred vetrom. Enostavno upravljanje in vzdrževanje sistema je zelo primerno za zunanjo uporabo. Screen tkanina s 3% propustnostjo zelo zadrži vdor sonca in s tem smo preprečili tudi da bi sonce pregrevalo stekleno panoramo dnevne sobe.
Uživanje na terasi zaščiteni pred soncem, vetrom in pogledi sosedov je sedaj še bolj uporabno.

ZUNANJA SENČILA

“Zaščitite in polepšajte si Vaš objekt”

Pokličite

040 556 551

Call Now Button