Reference notranja senčila

NOTRANJA SENČILA

“Zadnji trendi ali brezčasna klasika, odločitev je vaša!”

Estetsko dovršena notranja senčila, ki vam bodo polepšala ambient in izboljšala klimo v prostoru. Izbor najrazličnejših sistemov, tkanin in barv bo zagotovo zadovoljil vaša pričakovanja tako na estetskem kot tudi tehničnem področju.

Hiša C

Kavarna LO

Pisarne BS

Pisarne EL

Pisarne P

Stanovanje HA

Stanovanje M

Stanovanje MO

Stanovanje OS

Stanovanje SM

Projekt: hiša C

Dela: menjava notranjih senčil
Sistemi 1: rolo odprti sistem upravljanje na vzmet
Tkanina: transparent siva
Sistemi 2: rolo komarniki
Sistemi 3: plise komarniki
Sistemi 4: fiksni komarniki

Notranja prenova ambienta v hiši, se večinoma ne konča le pri menjavi sedežne garniture in preproge. Pri prenovi v hiša C so se odločili za zamenjavo notranjih žaluzij v moderne in estetsko dovršene sisteme rolojev. Sistemi so diskretnih velikosti, da pa sovpadajo s tkanino pa so tudi v sivi barvi. Transparentna tkanina v bivalnih prostorih, zagotovi dovolj svetlobe čez dan ko se želimo zaščititi pred vdorom sončne toplote in tudi ponoči prepreči poglede sosedov. V spalnih prostorih, pa se je uporabila zatemnitvena tkanina, ki pa popolnoma prepreči vdor svetlobe.
Za zaščito pred mrčesom pa smo hišo zaščitili s sistemi komarnikov. Na oknih kjer so zunaj na pilicah rože, smo uporabili rolo komarnike za lažji dostop za zalivanje, balkonska vrata smo opremili s plise komarnikom za enostavno prehajanje na teraso, pritlična okna, pa smo opremili z diskretnimi fiksnimi komarniki.

Projekt: Kavarna LO

Dela: izdelava in montaža Rolo screen zaves
Sistemi 1: Rolo zavese
Tkanina1: Screen 5%
Upravljanje: Kovinska verižica

Veliko steklenih površin, je zelo elegantno, vendar včasih ob močnem sencu lahko tudi moteče. Kavarna se je odločila, da zasenčijo steklene površine z notranjimi screen rolo zavesami in s tem dosežejo senčenje ter boljše počutje v ambientu. Screen senčila so tudi odlični dušilec zvoka in tako preprečujejo odmevanje po prostoru. Ker screen tkanina dopušča prosojnost, je pogled iz kavarne ven praktično nemoten. Lepa antracitna barva sistema, se zlije z aluminijastimi profili konstrukcije.
Sedaj lahko gosti kavarne, uživajo ob pitju kave in preizkušanju slastnih tortic.

Projekt: Pisarne BS

Dela: izdelava in montaža Lamelne zavese
Sistemi 1: Lamelne zavese
Tkanina: akril klasik siva

Celovita prenova pisarn, je zajemala tudi nova senčila. Lamelne zavese, so odlična izbira, saj z obračanjem lamel omogočajo kontrolirano prepuščanje svetlobe v prostor. Klasični 127mm široki trakovi v sivi barvi, so zelo lepo barvno umeščeni v sodobno zasnovo pisarn. Velike steklene površine, so tako dobili poseben čar prostora in so še bolj uporabne, saj ni nepotrebnih bleščanj v računalnikih. Sistem senčil Lamelne zavese, se lahko pohvalijo tudi z zelo enostavnim upravljanjem in vzdrževanjem.

Projekt: Pisarne EL

Dela: izdelava in montaža Lamelne zavese XL
Sistemi 1: Lamelne zavese XL
Tkanina: Screen 5% propustnost

Podjetje se je odločilo, da poskrbi za boljše delovne pogoje zaposlenih. Odločili so se za menjavo dotrajanih lamelnih zaves v Screen Lamelne zavese XL. Z novimi senčili XL Lamelne zavese so tako v prostoru ustvarili prijetno zasenčeno svetlobo. Za popestritev ambienta, so se odločili za izvedbo XL, ki s širino 25cm dajo prostoru poseben sodoben izgled. Lamelne zavese zaradi svojega delovanja obračanja lamel, res poskrbijo za maksimalen izkoristek svetlobe. Screen tkanina je tudi odličen termični izolator in v prostor ne prepušča odvečne toplote, tako se prihrani tudi pri energiji za hlajenje prostorov.

Projekt: Pisarne P

Dela: notranja screen rolo senčila
Sistemi 1: rolo odprti sistem upravljanje na elektro motor
Tkanina: screen 10% propustnost

Če želimo, da bodo naši zaposleni kar se le da produktivni, jim moramo zagotoviti najboljše delovne pogoje. Sigurno je za dobro klimo potrebno tudi kvalitetno senčenje, da ni svetloba ne premočna ne preslaba. V projektu pisarne P smo zaradi južne lege oken uporabili 10% propustnost tkanine, da s tem lahko spustimo maksimalno svetlobo v prostor. Pri barvi smo se odločili za svetlejši ton, prav tako zaradi več svetlobe, ki se za prijetno delo še kako potrebuje. Za optimalno ugodje poskrbijo elektro motorji, ki roloje elegantno dvigaj ali spuščajo.

Projekt: Stanovanje HA

Dela: izdelava in montaža Plise zaves nepravilne oblike
Sistemi 1: Plise zavese nepravilnih oblik
Tkanina: Akril klasik enobarvna

Stranka nas je klicala, da si želi zasenčiti galerijo, vendar zaradi nepravilne oblike oken ne najde ustrezne rešitve. Ponudili smo ji rešitev izdelave in montaže Plise zavese, ki dopuščajo tudi izdelavo senčil za okna nepravilnih oblik. Zaradi velikosti stekel, smo izdelali sistem, ki se namesti na steno ali strop nad oknom in s tem dosegli boljši učinek senčenja. Sistem Plise senčil z upravljanjem na vrvico je zelo enostaven za uporabo.

Projekt: Stanovanje M

Dela: menjava notranjih senčil
Sistemi 1: rolo kasetni sistem upravljanje pull motor
Tkanina: design elegance

Notranja prenova stanovanja, je zajemala tudi nove sisteme dekoracije na oknih. V kuhinji in dnevni sobi, se je stranka odločila za izvedbo rolojev v elegantni kaseti kvadratne oblike z design tkanino, ki zaradi prosojnosti poda še posebno mehkobo ambientu. Za elegantnejše upravljanje, poskrbijo baterijski elektro motorji z pull upravljanjem na vrvico. Končna izvedba dekoracije oken, je tudi bistveno pripomogla k boljši akustični opremi stanovanja, saj zaradi velikih steklenih površin v dnevni sobi, ni bilo več odmevanja zvoka. Veselje naročnika ob pogledu na dekorativna senčila, nam je največje zadovoljstvo.

Projekt: Stanovanje MO

Dela: izdelava in montaža Rolo zaves
Sistemi 1: Rolo zavese DAN/NOČ
Tkanina1: Akril design Esvedra
Tkanina 2: Akril Zatemnitvena Berlin
Upravljanje: Vzmet z omejevalcem višine

Edinstveno stanovanje z okroglimi okni, je bilo potrebno zasenčiti, tako da je senčilo čez dan del dekoracije, ponoči pa mora zagotoviti zatemnitev prostora. Rešitev je bila v sistemu DAN/NOČ kjer je na eni konzoli dvojni sistem. Esvedra design prosojna tkanina dopušča pogled iz prostora ven ter zagotovi lepo dekoracijo. Zatemnitvena gumirana tkanina, pa poskrbi, da je v prostoru tema kadar svetlobe ne potrebujemo. Da smo se izognili verižici za upravljanje, smo uporabili sistem na vzmet, ki ga odlikuje enostavno in tiho upravljanje.

Projekt: Stanovanje OS

Dela: izdelava in montaža Rolo zaves in klasičnih zaves
Sistemi 1: Rolo zavese
Tkanina1: Zatemnitvena tkanina
Upravljanje: Kovinska verižica
Sistem 2: Klasična minimalistična karnisa
Tkanina 2: Prosojna lahka lan tkanina

Pri preureditvi lepega starega meščanskega stanovanja, smo sodelovali pri dekoraciji in senčenju oken. Moderen dizajn arhitekture v starem meščanskem stanovanju, zelo poživi ambient. V dnevnih prostorih smo namestili klasično tanko prosojno zaveso, da je dala prostoru prijetno mehkobo, v spalnicah pa smo namestili zatemnitvene roloje, da se lahko prepreči vdor svetlobe. Minimalistični sistemi, se lepo podajo ambientu.
Staro meščansko stanovanje, je na novo zaživelo v vsej svoji lepoti.

Projekt: Stanovanje SM

Dela: izdelava in montaža Plise zaves
Sistemi 1: Plise zavese
Tkanina: Akril duete design

Željo stranke, da zasenči stanovanje, prepreči pogled iz parkirišča ter zagotovi v stanovanju dovolj dnevne svetlobe smo rešili s Duete plise zavesami. Senčenje oken s plise zavesami je zelo uporabno, saj z možnostjo obojestranskega upravljanja omogočajo, da je spodnji del okna zasenčen in tako dosežemo več intime, ob enem pa je lahko zgornji del okna odprt in s tem pride v prostor več dnevne svetlobe. Duete design tkanina, je zelo estetsko dovršena, saj senčila nimajo luknjic za vrvice in tudi izolacijski efekt senčila je boljša. Sedaj lahko stranka uživa v svojem stanovanju brez neželenih pogledov iz parkirišča z dovolj dnevne svetlobe.

NOTRANJA SENČILA

“Zadnji trendi ali brezčasna klasika, odločitev je vaša!”

Pokličite

040 556 551

Call Now Button