MOTION upravljanje

MOTION upravljanje

“Pametna senčila sodobne družbe”

MOTION upravljanje

Pametna tehnologija je v središču sodobne družbe. MOTION, naš koncept avtomatizacije okenskih senčil omogoča, da so motorizirana senčila na voljo vsem. Upravljanje senčil z MOTION upravljanjem so zelo enostavno in jih je mogoče upravljati od kjer koli in na kakršen koli način. Naš celoten asortima nudi rešitev za vsak pametni dom ali poslovni objekt, od osnovne do prestižne izvedbe. Da bi prispevali k temu trendu, smo oblikovali pametne rešitve za vsa senčila, ki lahko naredijo vsakdanje življenje lažje, varnejše in bolj trajnostno.
DOBRO ZASENČI - MOTION

Udobje

Ste že kdaj pomislili na prednosti motoriziranih senčil? Prav zaradi malih udobnostih stvari je vsakdanje življenje veliko lažje. To velja za vse nas, zlasti pa za starejše in ljudi z motnjami v gibanju.

Varnost

Popolnoma avtomatizirana in povezana senčila v pametnih domovih so vedno v gibanju, ne glede na to, ali je nekdo doma ali ne, zaradi česar je dom vedno videti naseljen. Zaradi tega se ljudje počutijo varne, kjer koli so.

Energetska učinkovitost

Pametna senčila se lahko samodejno prilagodijo vplivom iz njihove neposredne okolice, kot sta temperatura in dnevna svetloba. Prispevajo k boljši klimi v zaprtih prostorih, rezultat pa so energetsko učinkoviti domovi.

Alexa, Google in Ifttt

MOTION deluje z vodilnimi aplikacijami za pametne hiše: Amazon Alexa, Google Assistant in IFTTT. Za uporabo v velikih zgradbah in projektih je delovanje senčil enostavno vključiti v upravljalne sisteme zgradb.

APP

Aplikacija MOTION Blinds dvigne upravljanje senčil na višjo stopnjo. Aplikacija se poveže z Wi-Fi vmesnikom in odpira neskončne možnosti za avtomatizacijo senčil s pred nastavljenimi prizori in časovniki. Doma in zunaj doma.

Brezžično

Z MOTION so motorizirana in avtomatizirana senčila enostavno namestljiva in upravljiva kot tudi njihovi tradicionalni, ročno upravljivi ekvivalenti. Vsak motor ima vgrajeno baterijo, ki jo je možno napolniti preko USB kabla. Posledično sistem ostane brezžičen in vaše hiše ni treba opremiti z drago električno infrastrukturo.

Uporaba

  • Privatni objekti
  • Poslovni objekti
  • Javni objekti

MOTION uporavljanje

“Motion”

Pokličite

040 556 551

Call Now Button