MOTION upravljanje

MOTION upravljanje

»Avtomatizacija senčil – sodobne spremembe za veliko udobja!«

MOTION upravljanje

Pametna tehnologija je v središču sodobne družbe. MOTION, naš koncept avtomatizacije okenskih senčil omogoča, da so motorizirana senčila na voljo vsem. Upravljanje senčenja doma ali pisarne še nikoli ni bilo tako enostavno. Namesto sprehoda čez vse sobe, lahko poskrbite za primerno temperaturo in senco kadarkoli in od kjerkoli kar premo vašega pametnega telefona. Bi radi ustvarili vtis, kot da ste doma, četudi niste? Nič lažjega – Wifi enota vam omogoča celoten asortima upravljanja od kjerkoli, le da imate dostop do svetovnega spleta. Olajšajte si življenje, naj bo upravljanje s senčili od sedaj enostavno, varno in trajnostno usmerjeno.
DOBRO ZASENČI - MOTION

Udobje

Gibalno ovirani, starejši? Poskrbite za zasenčenost svojega doma iz naslanjača. Velika hiša, več nadstropij? Prihranite si čas z avtomatizacijo. Zakaj bi si komplicirali življenje, če si ga lahko poenostavite?

Varnost

Si želite ustvariti navidezno naseljen dom takrat, ko vas ni doma? Ni vam potrebno puščati perila zunaj, poigrajte se s popolnoma avtomatiziranimi in povezanimi senčili, ki bodo poskrbela, da bo vaš dom ves čas videti v gibanju. Občutek varnosti zagotovljen, ne glede na to, kje se nahajate.

Energetska učinkovitost

Nimate volje, da bi se non stop ukvarjali z vremenskimi vplivi in prilagajali ambient tovrstnim dejavnikom? Pametna senčila se lahko samodejno prilagodijo vplivom iz njihove neposredne okolice, kot sta temperatura in dnevna svetloba. Prispevajo k boljši klimi v zaprtih prostorih, rezultat pa so energetsko učinkoviti domovi.

Alexa, Google in Ifttt

MOTION deluje z vodilnimi aplikacijami za pametne hiše: Amazon Alexa, Google Assistant in IFTTT. Za uporabo v velikih zgradbah in projektih je delovanje senčil enostavno vključiti v upravljalne sisteme zgradb.

APP

Aplikacija MOTION Blinds dvigne upravljanje senčil na višjo stopnjo. Aplikacija se poveže z Wi-Fi vmesnikom in odpira neskončne možnosti za avtomatizacijo senčil s pred nastavljenimi prizori in časovniki. Doma in zunaj doma.

Brezžično

Z MOTION so motorizirana in avtomatizirana senčila enostavno namestljiva in upravljiva kot tudi njihovi tradicionalni, ročno upravljivi ekvivalenti. Vsak motor ima vgrajeno baterijo, ki jo je možno napolniti preko USB kabla. Posledično sistem ostane brezžičen in vaše hiše ni treba opremiti z drago električno infrastrukturo.

Uporaba

  • Privatni objekti
  • Poslovni objekti
  • Javni objekti

MOTION uporavljanje

“Motion”

Pokličite

040 556 551

Call Now Button