Popolna senčila za vsako okno

Popolna senčila za vsako okno

Ko si želimo zasenčiti okna, se srečamo z mnogimi zahtevami, ki bi jih radi rešili dekoracija, svetloba, zastiranje, izolacija,…
Pri izbiri popolnega senčila, se je tako vedno dobrodošlo posvetovati s strokovnjakom, saj nam sodobne tehnologije, ki se uporabljajo pri razvoju materialov ponudijo mnoge rešitve, za katere niti ne vemo, da obstajajo. S premišljenim izborom sistemov in tkanin, lahko rešimo skorajda vsako situacijo senčenja. Danes je senčenje zelo pomemben dejavnik opremljanja ambienta, saj z visoko tehnološkimi materiali in naprednimi sistemi, veliko pripomoremo k ugodnejšim in udobnejšim bivalnim ali delovnim razmeram.
Naše načelo je narediti več kot le senco, ki jo uporabnik potrebuje, saj so trendi udobnega bivanja vsako leto višji. Z najboljšimi svetovnimi proizvajalci Coulisse, Serga Ferarri, Copaco, Geiger,… in izkušnjami verjamemo v kvaliteto na najvišjem nivoju.
Vabimo vas, da si pogledate našo pestro ponudbo, z velikim veseljem pa vam tudi osebno svetujemo katera bo najboljša rešitev za vašo popolno senco. Več kot le senca!

Znamka Coulisse slovi po tem da svoj navdih za oblikovanje kolekcij išče v modi, arhitekturi, umetnosti in naravi. Njihovi estetski inspiracijski kolaži so prava paša za oči ter odlično prikažejo dekorativno vlogo senčil, ki v arhitekturnem merilu igrajo vlogo modnega dodatka.

Absolute duo rolo
Nova kolekcija Absolute duo rolo zaves je posebno modna zaradi dvojnega sloja tkanine v kombinaciji transparentnih in tkanih črt. Ta dvojnost omogoča popolno prilagajanje prepuščanja svetlobe in zasebnosti. Linijska razporeditev pasov prosojnega in neprosojnega blaga ima poleg funkcionalne tudi močno vizualno funkcijo, saj na pogled deluje deluje zelo vpadljivo in grafično.

Pri izbiri popolnega materiala za izvedbo ultimate rolo zaves je na voljo preko štiristo različnih barv, vzorcev, svetlobne prepustnosti in tekstur, ki se podajo tako v tradicionalne kot sodobne prostore.

Lamelne zavese
Sodobne lamelne zavese presegajo tradicionalno vlogo senčenja pisarniških oken ter si utirajo pot številne trendi ambiente.
Pri blagovni znamki Coulisse je mogoče najti tudi zelo ekstravagantne izvedbe senčil kot so resaste lamelne zavese.

Pri senčilih Coulisse je poteg številnih materialov in barv mogoče izbirati tudi med različnimi dodatki ter načini zastiranja in montaže. Sistemi okovja so na voljo v pvc ali kovinskih izvedbah s sijočo ali matirano teksturo. Modularni sistemi so zelo prilagodljivi na različne dimenzije oken in prostorov, na voljo pa je tudi način montaže, ki ne zahteva vranja. Poleg klasičnih verig, vrvi in uteži so na voljo tudi tehnološko napredni motorizirani sistemi zastiranja, ki jih je mogoče upravljati preko pametnih naprav.

Rolo zavese so odlična izbira za zastiranje oken brez oteževanja prostora s težkimi klasičnimi zavesami. Na pogled delujejo minimalistično, ne zavzemajo praktično nič prostora, poleg tega pa jih je z dvigom enostavno zaščititi pred uničenjem otrok in hišnih ljubljenčkov.

Plise zavese
Horizontalne linije gub plise senčil ter možnost pomikanja navzgor in navzdol ustvarjajo popolne pogoje senčenja za vsak trenutek v dnevu.
Notranje žaluzije
Notranje žaluzije v moderni izvedbi združujejo najboljše lastnosti tradicionalnega izgleda in sodobne tehnologije
Call Now Button